Bandet

Daniel Aakhus

Daniel er bandets pappa, han er streng men kul som gamer med oss. Danny er nøye, noe som er bra for at vi skal bli best. Du vet du har spilt feil, når Daniel smiler lurt og stirrer inn i sjela på deg. Han er litt for tiltrukket til saksofoner ;). Pappa er også flink i smash, det er sikkert fordi han spiser så mye brød.

Martine Helene Dieset

Martine er bandets kjære mamma på PIKKolo, som ingen tør å si noe imot. Du kjenner henne igjen med grisetøfler og koseklær. Hennes livsstil er basert rundt Wish produkter, pølser og tørre vitser. Mamma Dieset elsker nudler og tok med ovn for å lage mat til sine kjære barn.

William Løvbukten

William er bandets irriterende lillebror, også kalt Will.I.Jam. Han er eneste førsteklassing, så han har god tid å finne ut hvilket instrument han faktisk vil spille. Han er en tafser, han tafser på Gregor sitt utstyr konstant. Sett bort fra hans spilling i pausene, er han god på gitar.

Ingrid Sperstad Schrader

Ingrid er bandets Au pair. Dingrid blir ofte observert med vørterøl i den ene hånda og en vaskeklut i den andre hånd. Ingrid er veldig extra, hun har lagd pepperkakehus og vært med på å stjele skolens juletre. Ingrid er ikke bare rå på sax, hun kan spille gulrot og trekkspill.

Johan Dalgrav

Johan er bandets stebror. Johan vil spille alt(saksofon), men egentlig vil han spille ALT. Han har kun èn drøm for revytiden: en snutt for 3 altsakser. Mummikopp og hull i sokkene er noe som kjennetegner ¨Dohan¨. Takket være Johan blir det mye intens smashing i lillekantina <3

Live Krohg

Live er vår onde stemor, hun passer på kompet som om det var hennes egne barn. Hun er bandets sorte får, da hun går med andre revyer sine hettegensere hver dag. Hun er bandets optimist. Hun er den med flest instrumenter, og er god på alle sammen, det hører du best Live (hehe).

Jakub Jan Grzegorczyk

Jakub er bandets polske snekker. Vi er litt usikre på hva han egentlig heter da vi kan bestemme selv om han heter Jakob eller Jakub. J-boy ser søt ut fra utsiden, men han er en badboy som elsker metallica og er RÅ på bass.

Marte Ragnhild Hotvedt

Marte er bandets kusine. Hun lider av kronisk pessimisme, men hun er ganske kul likevel. Hun samler konsensen (spytt) fra trompeten i en kopp. æsj. Med sin tørre munn imponerer Darte med trompet og altfor mange mario kart wins.

Gaute Alvarstein

Gaute er bandets svigerbror. Gaute er metall as fuck fra utsiden, men ganske koselig inni. Han har den desidert kuleste gitaren i bandet, den ser ut som den er fra guitar hero. Han er rå på fingerspill, man kan se han har drevet med fingrene før...vi liker Daute<3

Eivind Ditlev Molin

Eivind er bandets kule fetter. Konstant tapping og bord i stoler, tyder på at klør i fingrene etter å få slått i hjel en tromme. Med mindre den har et smilefjes på. Hans lange hår får han til å se ut som en rockestjerne, men han er ganske koselig likevel. Drittlev er vår Jesus, men det redder han ikke fra vårt rettferdige streksystem.

Gregor Moe

Gregor er bandets kjæledyr. Gregor er en stille kar, men han er den som har brutt flest band-regler. Han er en nådeløs smash tryhard som knuser all motstand (Fuck deg og grabbingen din <3). Gregorpus er også bandets Gordon Ramsay, han har alltids med DIGGE middagsrester vi alle sikler etter. ALLE elsker Gregor.

Sponsorer

Copyright © 2020, Vallerskole, all rights reserved