Skuespillere

Christina Sommerseth

Christina er en jente. Takk for oss. Neida, hun er rimelig heftig; mestrer både fransk og spansk åpning! Hun er fylt med et ekstremt raseri, så om det høres som det er ugler i mosen på bakrommet – litt skriking eller lignende – ja da er det nok Christina, sannsynligvis med en kanonball i hånda.
Favoritt-mikrokosmos: Kanonballkamp mot bandet.

Clara Stigen

Vår kjære lille Clara. Hun virker kanskje uskyldig på utsiden, men på innsiden er hun et udyr: veganer på fulltid, henger med de døde, the dirty talk queen og sassy som bare fasan når omstendighetene tilsier det. Fabelaktig og selvsikker.
Favoritt-mikrokosmos: The catwalk.

Dina Fidjeland Øvergaard (Dum)

Dina er nok kanskje best kjent som fuckface, men hun har heldigvis andre kvaliteter også: hun kan både slenge på penisen og være en flue på samme tid!! Dina liker å bli knukket av Karianne– på flere måter. Hun har virkelig måtte grave seg dypt ned i sumpen for å kunne mestre noen av rollene hun har fått, så enjoy, sier vi bare. Enjoy.
Favoritt-mikrokosmos: Karaokekveld.

Karianne Dillevig (Dummere)

Hvis du vil le, gråte, være omgitt av seksuelle innuendoer og bli knukket ryggen på samtidig, er Karianne den rette personen for deg. Ikke bare er hun 180 cm høy, men hun har også en velfungerende livmor. Karianne ofrer blod, svette, tårer og selvrespekt for revyen.
Catchphrase: #orgie.
Favoritt-mikrokosmos: Dansegulvet.

Emilio Lombardo

Emilio er den mest dramatiske italieneren vi har sett. Impro-karakter 24/7, amatørteaterlegende og alltid på jakt etter nye ordspill. Med pastasaus istedenfor blod har denne mannen et konstant overskudd på energi, sprellerier, italiensk gestikulasjon og mangfoldige dikkedarer. Crazy på utsiden, crazy på innsiden; en sprø ilder i en menneskekropp.
Favoritt-mikrokosmos: Rundt middagsbordet.

Nora Abbass

Nora kan virke litt bitchy, men ikke la deg lure. Hun er en koseklump man vil kose med hele tiden, og hun er utrolig flink til å strippe. Dessuten rommer hun en sinnsyk stemme som uten unntak får Karianne til å gråte. Hver. Eneste. Gang. Som oftest er Nora rolig og behersket, men hun kan ha en utrolig eksplosivitet når det trengs. Watch out.
Favoritt-mikrokosmos: Alene i mørket.

Olav Houge

Hvis du syns Olav virker fjern, så har du helt rett. Han vet kanskje ikke helt hva som foregår til enhver tid, men han har i det minste brunt hår og midtskill. Han har vel også den unnskyldningen at han ble født i går; yngstemann i gjengen. Dessuten kan man stole på han til å være The Deadpan Man når det skulle være nødvendig. PS: Olav elsker å bli klådd i rumpa.
Favoritt-mikrokosmos: På do.

Bandet

Hei, vårt kjære
publikum
Vi
er bandet
Vi lager
musikk.
Med musikalsk hilsen bandet

Danserne

Yo! Fire danserne har kommet for å frelse denne revyen. Når disse jentene samler seg, er man vitne til fire ræva komikere i toppform. Humoren er drøy, og tårene triller, men selv om disse jentene fjaser rytmisk rundt, er de også kreative og noen ganske så hardtarbeidende mothafuckas. De har alle sine ekspertise-områder, noe som har gjort dem til en allsidig gjeng. Resultatet er spennende, varierte og knakende gode dansenumre. Det er bare å glede seg til hvilke mikrokosmos disse danseløvene har tryllet frem!